top of page
Dinkelberg-en-Partners-header-blauw10.jpg
WERKEN BIJ

Bedrijfsadvies

Vraag je je als ondernemer af of je de juiste keuzes maakt? Kun je wel wat advies gebruiken bij een specifiek vraagstuk? Of loopt juist alles op rolletjes, maar droom je van meer omzet? Wij zijn de gesprekspartner die jou helpt het beste uit je onderneming te halen. Samen zetten we een lijn uit voor de toekomst. Zo zorgen we ervoor dat je duidelijke en daadkrachtige keuzes kunt maken. Wat je van ons krijgt is een kort, bondig en praktisch advies waar je direct mee vooruit kunt.

Dinkelberg & Partners
Bedrijfsadvies
Accountancy

Accountancy

Als ondernemer wil je er zeker van zijn dat je cijfers accuraat en up-to-date zijn. Logisch. Maar wij zijn de accountant die verder kijkt dan de jaarrekening en fiscale zaken. Wij vertalen jouw cijfers naar wat er écht gebeurt binnen je bedrijf. Wat wil je als ondernemer bereiken en welke strategie past daar het beste bij? Wij denken graag met je mee en zijn de vertrouwenspersoon voor al je financiële vragen. Zo helpen we je de juiste beslissingen te maken voor de toekomst.

Fiscaal advies

Fiscaal advies

Sommige financiële vraagstukken vragen om fiscaal advies. Op dat moment staat ons team van fiscalisten voor je klaar met hun uitgebreide kennis van het Nederlandse en internationale belastingrecht. We zijn op het oog misschien saaie adviseurs, maar je kunt flink plezier aan ons beleven. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen namelijk op de voet en weten hoe we deze in jouw voordeel kunnen laten werken.

Loonadministratie & HR

Loonadministratie & HR

Je organisatie groeit en daarmee ook het aantal werknemers. Daar komt veel bij kijken. Salarisadministratie, arbeidsovereenkomsten, fiscaal vriendelijke beloningen, AVG, subsidies en wet- & regelgeving. Voordat je het weet, ben je alleen nog maar bezig met HR-zaken. Wij helpen jou met je totale personeelsbeleid.

bottom of page