top of page
Dinkelberg-en-Partners-header-blauw2.jpg

ACCOUNTANCY

Bedrijfsadvies

Inzicht in wat er écht gebeurt binnen je bedrijf

Als ondernemer wil je er zeker van zijn dat je cijfers accuraat en up-to-date zijn. Logisch. Maar wij zijn de accountant die verder kijkt dan de jaarrekening en fiscale zaken. Wij vertalen jouw cijfers naar wat er écht gebeurt binnen je bedrijf. Wat wil je als ondernemer bereiken en welke strategie past daar het beste bij? Wij denken graag met je mee en zijn de vertrouwenspersoon voor al je financiële vragen. Zo helpen we je de juiste beslissingen te maken voor de toekomst.

 

Laten we kennismaken!

Zoek je een partner voor het opstellen van de jaarrekeningen? Wil je ontzorgd worden als het gaat om je financiële administratie? Onze accountants staan voor je klaar; ook als je startende ondernemer bent. Draai je nog niet voldoende omzet om de gehele administratie uit handen te geven, maar wil je je zaken wel graag goed op orde hebben? Dan hebben wij een handige tool voor je. Neem contact op, dan maken we kennis!

Dinkelberg & Partners
Dinkelberg-en-Partners-subheader3.jpg

Jouw partner in succesvol ondernemen

Dinkelberg & Partners
Accountancy

Vraag je je als ondernemer af of je de juiste keuzes maakt? Kun je wel wat advies gebruiken bij een specifiek vraagstuk? Of loopt juist alles op rolletjes, maar droom je van meer omzet?

Bedrijfsadvies

Als ondernemer wil je er zeker van zijn dat je cijfers accuraat en up-to-date zijn. Logisch. Maar wij zijn de accountant die verder kijkt dan de jaarrekening en fiscale zaken.

Fiscaal advies

Sommige financiële vraagstukken vragen om fiscaal advies. Op dat moment staat ons team van specialisten voor je klaar.

Loonadministratie & HR

Je organisatie groeit en daarmee ook het aantal werknemers. Daar komt veel bij kijken. Salarisadministratie, arbeidscontracten, fiscale regelingen, AVG, subsidies en wet- & regelgeving.

bottom of page