top of page
Dinkelberg-en-Partners-header-blauw7.jpg

FISCAAL ADVIES

Bedrijfsadvies

Je fiscale voordelen optimaal benut

Sommige financiële vraagstukken vragen om fiscaal advies. Op dat moment staat ons team van fiscalisten voor je klaar met hun uitgebreide kennis van het Nederlandse en internationale belastingrecht. We zijn op het oog misschien saaie adviseurs, maar je kunt flink plezier aan ons beleven. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen namelijk op de voet en weten hoe we deze in jouw voordeel kunnen laten werken. Denk bijvoorbeeld aan de innovatiebox; een fiscale regeling, bedoeld om innovatief onderzoek te stimuleren. Samen nemen we de stappen die nodig zijn. Zo kun jij met een gerust hart je bedrijf runnen en helpen we jou het beste uit je onderneming te halen.

Laten we kennismaken!

Wil jij je fiscale voordelen optimaal benutten? Ben je benieuwd naar de innovatiebox? Of wat dacht je van een persoonlijk financieel plan waarmee we in kaart brengen hoeveel geld er nodig is om je wensen en dromen te vervullen? Neem contact op voor een kennismaking.

Dinkelberg & Partners
Dinkelberg-en-Partners-subheader.jpg

Jouw partner in succesvol ondernemen

Dinkelberg & Partners
Accountancy

Vraag je je als ondernemer af of je de juiste keuzes maakt? Kun je wel wat advies gebruiken bij een specifiek vraagstuk? Of loopt juist alles op rolletjes, maar droom je van meer omzet?

Fiscaal advies

Als ondernemer wil je er zeker van zijn dat je cijfers accuraat en up-to-date zijn. Logisch. Maar wij zijn de accountant die verder kijkt dan de jaarrekening en fiscale zaken.

Bedrijfsadvies

Sommige financiële vraagstukken vragen om fiscaal advies. Op dat moment staat ons team van specialisten voor je klaar.

Loonadministratie & HR

Je organisatie groeit en daarmee ook het aantal werknemers. Daar komt veel bij kijken. Salarisadministratie, arbeidscontracten, fiscale regelingen, AVG, subsidies en wet- & regelgeving.

bottom of page