top of page
achtergrond circle.png

Jip Goyvaerts, Restaurant Goyvaerts, Victoria by Goyvaerts en Brasserie Rita.

Alles onder 1 dak

Samen met mijn broers ben ik eigenaar van drie restaurants: Restaurant Goyvaerts, Victoria by Goyvaerts en Brasserie Rita. Daarnaast hebben we nog enkele holdings. We zijn sinds januari 2024 klant bij Dinkelberg & Partners en ontzettend tevreden over wat zij in korte tijd bewerkstelligd hebben. Allereerst hebben ze de administratie van onze ondernemingen naar een hoger niveau getild. Deze wordt wekelijks bijgehouden. Elk kwartaal worden de btw-aangiftes ingediend en hebben we een gesprek over onze cijfers. Hierbij kijken we naar het verleden en naar de toekomst. Daarnaast neemt Dinkelberg & Partners onze loonadministratie uit handen, ze stellen de jaarrekeningen op en verzorgen alle fiscale aangiftes. Oftewel: veel expertise onder 1 dak.


Meer inzicht

Mijn adviseurs Bart Pero en Remco van den Boomen zijn heel intensief betrokken. De snelheid waarmee zij inspelen op vragen is geweldig. Hierdoor kan ik snel schakelen. Dankzij de expertise van Dinkelberg & Partners heb ik meer inzicht in mijn ondernemingen en kan ik doelgericht bijsturen. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat diverse personeelszaken beter zijn ingericht. Binnenkort starten we met een nulmeting op het gebied van HR om ook daarin verbeteringen aan te brengen. Verder zijn ze bezig om de huidige structuur van onze ondernemingen uit te breiden, zodat in de toekomst mogelijk nieuwe ondernemingen kunnen worden opgestart.


Informele communicatie

Accountancy heeft misschien een wat stoffig imago, maar daar merk je bij Dinkelberg & Partners niets van. Ze gaan met de tijd mee en communiceren op een informele manier die goed bij ons past.

Bedrijfsadvies

Met gevraagd én ongevraagd bedrijfsadvies helpen wij jou het beste uit je onderneming te halen. Wat je van ons krijgt is een kort, bondig en praktisch advies waar je direct mee vooruit kunt.

Accountacy

Wil jij inzicht in wat er écht gebeurt binnen je bedrijf? Wij zijn de accountant die verder kijkt dan de jaarrekening en fiscale zaken. Zo helpen we jou de juiste keuzes te maken voor de toekomst.

Fiscaal advies

We zijn op het oog misschien saaie adviseurs, maar je kunt flink plezier aan ons beleven. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen namelijk op de voet en weten deze in jouw voordeel te laten werken.

Loonadministratie & HR

Wil jij geen omkijken meer hebben naar je salarisadministratie en ook op HR gebied alles goed geregeld hebben? Wij helpen jou met je totale personeelsbeleid en hebben op elk HR vraagstuk een antwoord.

bottom of page